WC/ kylpyhuone komeroon

WC:n teko taloon, jossa ei ole viemäriä eikä vesijohtoa vaatii hyvän suunnitelman. Kun on selvillä mitä tilaan halutaan, ja mistä ollaan mahdollisesti valmiita luopumaan, saadaan suunnitelmat selviksi helpommin.

Saneerauskohteessa on ulkosauna, joten sisälle toivottiin suihku ilman saunaa. Neliöt olivat rajalliset, joten tarvittiin hiukan vaivannäköä, kun kalusteiden optimaalisia paikkoja haettiin.

Tähän komeroon rappujen alle remontoitiin wc/kylpyhuone Orivedellä 
Taloon vedettiin vesijohto ja viemäriputket, asennettiin pienpuhdistamo pihaan, ja päästiin pikku hiljaa rakentamaan uutta pintaa. Komerossa, johon kylpyhuone tehtiin, koolattiin, eristettiin ja vesieristettiin, paneloitiin kaksi oviaukkoa umpeen, vahattiin hirret, ja lattiaan asennettiin niin lattialämmitys kuin lattialaatatkin.

Kylpyhuoneessa alkaa pinnat valmistua. Lattialaattojen alla on vedeneristys ja lattialämmitys.

Koska remonttikohde on vanha hirsitalo, piti miettiä huolellisesti ilmanvaihto ja vedeneristystyöt. Kohteeseen päätettiin asentaa tilan säästämiseksi suihkukaappi. Ratkaisu pitää kylpyhuoneen myös kuivempana. Samaan tilaan piti saada mahtumaan lämminvesivaraaja ja pyykinpesukone. Tunnelma on tiivis, mutta kaunis!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s